Logo

Alkoholstyrke - vin

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook


Alkoholstyrke i vin (i volumenprocent): Når man ser bort fra de få undtagelser, der altid forekommer, er alkoholindholdet i de mest kendte vine således:

Bordeaux: 9,5-14%
Bourgogne: 11-14%
Champagne: 11-13%
Moselvine: 9-12%
Rhinskvin: 10-12%
Sherry: 17-21%
Madeira: 19-21 %
Portvin: 19-22%
Vermouth: 16-21 %
Apéritifvin: 16-22%
Alkoholfri vin: max. 2 1/4%


Læs mere om alkohol:


Alkohol

alkohol (alkohol og strafferet)

alkohol (alkoholforbruget i Danmark)

alkohol (alkoholiske organforandringer)

alkohol (alkoholismebehandling)

alkohol (koncentrationsangivelser)

alkohol (kulturhistorie)

alkohol (teknisk fremstilling)

alkohol ambulatorie

alkohol-·og Narkotikarådet

alkoholer

alkoholforgiftning

alkoholisme

alkohol (naturlig fremstilling ved gæring)

alkoholnydelse

alkoholstyrke

alkometer

alkohol (alkohol og strafferet)

alkohol (alkoholforbrugsmønstre)

alkohol (alkoholoptagelse og omsætning)

alkohol (føtalt alkoholsyndrom)


  Alkoholstyrke - vin  Alkohol beregner





Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 0,0 (0 stemmer)
Siden er blevet set 20 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• alkoholforgiftning akut, livsfarlig tilstand med dyb bevidstløshed og mangel på reflekser;
• alkoholkemisk set en kulbrinte, hvor et eller flere af brintatomerne er blevet erstattet af...
• alkohol (teknisk fremstilling)Ren alkohol (ethanol) kan fremstilles ved destillation af en gæringsmæsk, dvs. en vandig...

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Fortæl dine venner om os