Logo

alkoholfremstilling

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook

 

alkoholfremstilling: ætanol, C2H5OH, kan fremstillet ved addition af vand til ætylen, et biprodukt fra den petro-kememiske industri. Det meste fremstillet dog ved forgæring af forskellige sukkerarter, fx vin af druesaft, cider af æblesaft, øl af bygmalt; også ren alkohol fremstillet teknisk på denne måde, blot med billigere udgangsmaterialer.

 


Læs mere om alkohol:


Alkohol

alkohol (alkohol og strafferet)

alkohol (alkoholforbruget i Danmark)

alkohol (alkoholiske organforandringer)

alkohol (alkoholismebehandling)

alkohol (koncentrationsangivelser)

alkohol (kulturhistorie)

alkohol (teknisk fremstilling)

alkohol ambulatorie

alkohol-·og Narkotikarådet

alkoholer

alkoholforgiftning

alkoholisme

alkohol (naturlig fremstilling ved gæring)

alkoholnydelse

alkoholstyrke

alkometer

alkohol (alkohol og strafferet)

alkohol (alkoholforbrugsmønstre)

alkohol (alkoholoptagelse og omsætning)

alkohol (føtalt alkoholsyndrom)


  alkoholfremstilling  Alkohol beregner




Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 0,0 (0 stemmer)
Siden er blevet set 317 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• alkohol (koncentrationsangivelser)Drikkevarers indhold af ren alkohol kan angives i volumenprocent (vol.%), vægtprocent...
• alkoholforgiftning akut, livsfarlig tilstand med dyb bevidstløshed og mangel på reflekser;
• alkoholkemisk set en kulbrinte, hvor et eller flere af brintatomerne er blevet erstattet af...

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Fortæl dine venner om os