Logo

Alla cacciatora

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook

Alla cacciatora

Alla cacciatora: Betyder på jæger-manér. Bruges om italienske kød-, vildt- eller fjerkræretter tilberedt med champignon, tomat og vin.


Kylling Alla Cacciatore


# Ingredienser til 4 personer:

1 kylling delt i 8 stykker 
1 løg
4 skiver pancetta

250 g champignon

2 stængler bladselleri
1 dåse flåede tomater
2 fed hvidløg
2 spsk olivenolie
1 lille håndfuld basilikum

2 dl tør hvidvin
75 g oliven
salt og peber

*


Krydr kyllingen godt med salt og peber.

Skær løg i strimler og pancetta i tern/stykker.

Skær champignon i halve og hvidløg i tynde skiver.

Brun kyllingen på alle sider i olien og tag den op af panden.

Kom løg og pancetta i og steg det et par minutter.

Tilsæt så champignon og hvidløg og vend det sammen.

Kom vin og flåede tomater i sammen med oliven.

Læg kyllingen tilbage i panden og stop den godt ned i saucen.

Sænk varmen og lad retten simre under låg i 30 min.

Smag til med salt og peber.


Se flere gode opskrifter på lækker mad på:  www.kogebog.dk




Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 0,0 (0 stemmer)
Siden er blevet set 903 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Alla genovese Ordet bruges om italienske retter tilberedt med olivenolie, krydderurter og hvidløg
• Alla genovese Ordet bruges om italienske retter tilberedt med olivenolie, krydderurter og hvidløg
• Alla genovese Ordet bruges om italienske retter tilberedt med olivenolie, krydderurter og hvidløg

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Fortæl dine venner om os

Smæk insektet!