Logo

Filodej

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Fillo (eller filo) er en papirstynd dej af vand, mel og olie, som især bruges i det græske og mellemøstlige køkken. Den forhandles ofte færdig, da processen med den supertynde udrulning af dejen er ret krævende.
Fillo anvendes traditonelt til små og store pier og er efterhånden også blevet populær i det moderne, vestlige køkken, hvor den bruges i mange sammenhænge. Fillo kaldes også strudeldej og kan købes i velassorterede supermarkeder og i specialbutikker.
Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 1.355 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken stærk øl smager bedst?
Foreslå nyt svar
Effektiv reklame - klik her