Logo

Filone

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
filone er i italien brødet "par excellence". Hvor man end rejser, finder man det. Den sprøde skorpe, den faste struktur og den balancerede smag af bade "farina bianca" (hvid hvedemel) og "semola" (durum hvedemel) gør det perfekt til prosciutto, pane e olio, pane con salsa di pomodoro samt "panzanella" (som er en blanding af salater, grønsager og brød der er vædet). Daggammelt er det ligeledes perfekt til bruschetta og crostini ! Bages i stenovn.
Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 0,0 (0 stemmer)
Siden er blevet set 838 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Vi benytter cookies til at gøre din oplevelse af sitet så god som mulig. Ved at fortsætte med at bruge sitet accepterer du cookies.