Logo

Kroopoek

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Kaldes også rejebrød. Almindeligt anvendt i Østen, hvor de spises som tilbehør til stort set alle retter. De er fremstillet af tørrede, pulveriserede rejer, der blandes med tapiokamel og derefter presses til tynde plader.
Kroepoek skal, inden de kan spises, koges i olie i få sekunder. Her vokser de til 2-3 gange den oprindelige størrelse, og farve og konsistens skifter.
Kroepoek kan også købes færdigbagte som rejechips eller prawn crackers.
Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 1.180 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvor tit spiser du oksekød til aftensmad?



Effektiv reklame - klik her