Logo

Sechuan peber - szechuan peber

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Kinesisk peber ( Xanthoxylum piperitum )
Ligesom sanshopulver kommer disse bær fra den tornede ask (Prickly Ash) og er ikke i familie med peberkorn. De har en karakteristisk og intens smag. Køb dem hele eller malede; tørrist de hele bær for at opnå det bedste resultat.
Dette krydderi er meget populært pga. den usædvanlige smag. Man oplever ikke smagen lige med et samme, men pludselig kommer den til eksplosion på tungen. Krydderiet er røde bær og frøskaller der tørres og ristes.

Anderledes ( fejlagtige? ) stavemåder: Sezhuan

 

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 1.720 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Når du spiser take-away, hvad er det så?






Effektiv reklame - klik her