Logo

Kruspersille

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Kruspersillen (Petroselinum crispum) er vel vor allermest kendte krydderurt. Der findes næsten ikke en køkkenhave i Danmark, uden der står en dusk persille et eller andet sted. Persille bruges traditionelt i mange retter, især sammen med fisk, i persillesauce og i persillesmør. Den kan også udmærket hakkes med i salatskålen, eller blandes med andre krydderurter til grønt drys på smørrebrød. Persille kan være længe om at spire, og i kolde og fugtige somre kan mange af frøene rådne. Løsningen kan være at købe en potte persille hos grønthandleren, og plante den ud i haven. Når først planter er etableret, er der nemlig sjældent de store problemer i at dyrke den.
Persille er toårig. Det første år danner den blade, mens den andet år blomstrer og sætter frø.
Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 1.144 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken stærk øl smager bedst?
Foreslå nyt svar
Effektiv reklame - klik her