Logo

Sechuan køkkenet

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Sechuan området ligger midt i landet. Dette køkken adskiller sig fra de andre kinesiske køkkener med ekstremt stærke og krydrede retter. De små sechuan-peberkorn og den røde chili indgår i de fleste retter. Hvidløg og ingefær bruges tit og ofte. Fisk og skaldyr i Sechuan er fra ferskvand og man kan få serveret gedde og aborre, enten dybstegt eller dampet, smagt til med vinaigre og bønne-pasta. En vidunderlig ret fra sechuan køkkenet er en hel and, marineret i stjerne-anis, kanel og sechuan peber og derefter varmrøget over kamfertræ og the. En specialitet er sprøde ris-kager, som man dypper i en sur, stærk suppe.
Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 1.601 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Skal Danmark have nye sikre atomkraftværker?
Effektiv reklame - klik her