Logo

Saccharin

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Syntetiske sødemidler findes i forskellige typer og fabrikater. Anvendes først og fremmest af folk med sukkersyge, samt hvis man vil tabe i vægt.
Saccharin er ikke varmebestandigt og bør først tilsættes efter tilberedningen. Syntetiske sødemidler er 200-250 gange sødere end sukker og bør anvendes forsigtigt. Overdosering giver bitter eftersmag.
Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Leksikon
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 921 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvad synes du om Rigsfællesskabet?


Effektiv reklame - klik her