Logo

Hvide parboiled langkornede ris

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Gullige (p.g.a. dampbehandlingen). polerede. løse ris. lette og luftige med mange anvendelsesmuligheder; serveres især som tilbehør. Skønt de er polerede. er de næringsrige, fordi de er parboiled. hvorved B-vitaminerne tvinges ind i ris kornet. Parboiled ris skal koge nogle min. længere end ikke-parboiled ris. Nogle fanatikere mener. at parboiled ris ikke kan måle sig med andre ris. hvad duft og smag angår. Andre, heriblandt mange kokke, priser deres evne til ikke at klæbe sammen. (Vær opmærksom på. at italienske parboiled ris er kortere end andre slags; de skal kun koge i 10-12 min.) Kan købes: i supermarkeder. købmands- og delikatesseforretninger.
Tilberedning: koges i 20-25 min. - eller følg anvisningerne på emballagen.
Absorberingseller afdrypningsmetoden. riskoger eller mikrobølgeovn - se: Tilberedning af ris.
Facebook
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 0,0 (0 stemmer)
Siden er blevet set 857 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Vi benytter cookies til at gøre din oplevelse af sitet så god som mulig. Ved at fortsætte med at bruge sitet accepterer du cookies.