Logo

Hvide ribs

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Hvide ribs er en albino-form af de røde. De har en næsten gennemsigtig, gylden tone og er smukkest blandet med de andre sorter.
Hvide ribs er velegnede til fremstilling af mousserende vine, enten alene eller sammen med andre bær. Der findes også rosa og grøn­ne ribs.

 

Hvide ribs er sødere end røde ribs. Bærret indeholder caroteen og C- vitamin. Sæsonen er fra midten af juli og til slutningen af august. De hvide ribs er velegnede til frysning. Det er muligt at få hvideribsbuske i handelen. I gamle dage blandede man hvide og røde ribs sammen og lavede dannebrogssyltetøj.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 1.505 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Når du spiser take-away, hvad er det så?






Effektiv reklame - klik her