Logo

Blodappelsin

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Navnet appelsin betyder æble fra Kina. I dag importerer vi især appelsiner fra Italien, Spanien, Nordafrika Grækenland og Tyrkiet. Appelsiner er saftige og C-vitaminrige frugter der gerne spises som mellemmåltid eller saften presses og drikkes som juice eller skal og frugtkød koges til marmelade. Blodappelsiner er appelsiner der får blodrød saft, og af og til også er rødprikkede i skrællen.
Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 0,0 (0 stemmer)
Siden er blevet set 987 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Vi benytter cookies til at gøre din oplevelse af sitet så god som mulig. Ved at fortsætte med at bruge sitet accepterer du cookies.