Logo

Alpeost- ost

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
grøn ost, Glarner Schabzieger, schw. surmælksost til rivning, tilsat salt og fintskårne blade af stenkløver (Melilotus coerulea). Tørres til mindre end 20% vand og handles i små koniske toppe.

Alpeost
Schweiz. Smelteost, der er tilsat grøn stenkløver, som giver den grønne farve og den karakteristiske smag. (Schabzieger, der fremstilles i Schweiz, fås i en hård og en blød type).
Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 1.594 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvor tit spiser du oksekød til aftensmad?



Effektiv reklame - klik her