Logo

Alose

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Alosen er en sildefisk, en såkaldt majsild! der ligger meget tæt op ad stamsilden. Den kan bliver helt op til 80 cm lang og vejer 1,5-2 kg.

Smagen er delikat - lidt en blanding af sardin og sild, men de mange små ben kræver udsøgt tålmodighed. Alosen er en havfisk, men vandrer via Girondefloden ind i Garonne og Dordogne om foråret, hvor den gyder sine æg.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 0,0 (0 stemmer)
Siden er blevet set 970 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Vi benytter cookies til at gøre din oplevelse af sitet så god som mulig. Ved at fortsætte med at bruge sitet accepterer du cookies.