Logo

Kantareller

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Frankrig
Kantarel er en tragtformet svamp, som man kan finde overalt i Europas sko­ve. Kantareller kan også købes tørrede, men de er helt mørkebrune. Svampen anvendes specielt i Frankrig i både saucer, postejer og tærter.
Kantareller har en meget karakteristisk og fin svampesmag. Smagen er kraf­tigere og mere aromatisk end champignon. Den flotte   gyldne farve er meget dekorativ og giver saucen et flot varmt og gyldent skær.
Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 1.273 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvor tit spiser du oksekød til aftensmad?



Effektiv reklame - klik her