Logo

Alsace - vin

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder


Alsace - vin [al'sas-]: Fransk vindistrikt med produktion af udelukkende tørre, hvide vine, som kan minde om karakteren af visse rhinsk- og moselvine.


Fransk vin fra landskabet mellem Strasbourg og Mulhouse i departementerne Haut-Rhin og Bas-Rhin. Vinene er hvide og overvejende tørre; de bedste kommer fra det centrale område mellem Kayserberg og Ribeauville. Populæreste druer er Riesling, Gewürtztraminer og Sylvaner. der giver henholdsvis en tør og velduftende, en fyldig og krydret samt en lettere vin. Alsacevinene har et beskedent syreindhold og tåler ikke længere lagring.


Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 1.430 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Når du skal lave mad, hvad bruger du så?





Effektiv reklame - klik her