Logo

Blegselleri - bladselleri

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Blegselleri kaldes også bladselleri. I starten havde blegselleri en bitter smag og lugtede grimt og blev derfor kun brugt som læge­plante i bl.a. oldtidens Ægypten. Det var ita­lienerne, der i 1600-tallet frembragte en sort med meget bedre smag og sprøde, saftige stil­ke. De grønne blade, der sidder i toppen, anvendes også og har en god og krydret smag. Blegselleri kan koges i nogle minutter og ser­veres med smør, ost eller yoghurt. Men de sprøde stilke smager allerbedst rå, enten som de er, eller fyldt med en krydret friskost.
Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 4,0 (4 stemmer)
Siden er blevet set 2.397 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Når du spiser take-away, hvad er det så?






Effektiv reklame - klik her