Logo

Blegselleri

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
eller bladselleri er i nær familie med knoldselleri og har tilsvarende lugt og smag. De kødfulde bladstilke, der anvendes, kan være blegt gule, gule eller grønne, og skal være så sprøde, at de er nemme at knække.
Anvendelse: Rå som tilbehør på oste brættet eller strimlet i salater. Bevarer sin sprødhed, hvis den ligger i isvand et øjeblik før serveringen. Kogt til kød- og fiskeretter, i gryderetter og supper, fyldt og gratineret. Opbevares koldt - så tæt ved 0° som muligt.
Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 574 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Når du spiser take-away, hvad er det så?
Effektiv reklame - klik her