Logo

Blegselleri - bladselleri

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Blegselleri kaldes også bladselleri. I starten havde blegselleri en bitter smag og lugtede grimt og blev derfor kun brugt som læge­plante i bl.a. oldtidens Ægypten. Det var ita­lienerne, der i 1600-tallet frembragte en sort med meget bedre smag og sprøde, saftige stil­ke. De grønne blade, der sidder i toppen, anvendes også og har en god og krydret smag. Blegselleri kan koges i nogle minutter og ser­veres med smør, ost eller yoghurt. Men de sprøde stilke smager allerbedst rå, enten som de er, eller fyldt med en krydret friskost.
Facebook
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 3,0 (2 stemmer)
Siden er blevet set 1.762 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Vi benytter cookies til at gøre din oplevelse af sitet så god som mulig. Ved at fortsætte med at bruge sitet accepterer du cookies.
Afstemning
Din mening om lexabc.dk
Hvad er godt?
Hvad er dårligt?
Hvad mangler?
Mange tak for dit svar! Vi bruger svaret til at blive bedre.