Logo

Emmentaler - ost

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Schweizisk komælksost (45%). Den har en let nøddeagtig smag. Anvendes meget i dagens madlavning.
Imitationer fremstilles i næsten alle osteproducerende lande. Osten er fast (hård). Den er møllestensformet med hvælvede sider, diameter 70-100 cm, højde 1325 cm, vægt 65-110 kg. Mindst 45%. Skorpen er guldgul til brun og tør og fast, men elastisk og let at skære. Farven er elfenbensfarvet til gullig. Osten har kirsebærstore huller (1-3 cm), dens aroma er let sødlig og minder om nødder. Fremstilles af rå mælk.
Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 1.517 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvor tit spiser du oksekød til aftensmad?



Effektiv reklame - klik her