Logo

Couscous

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
har form som små perler og fremstilles af fint semolinakorn overtrukket med mel. Couscous kan også laves af durum, durra eller hirse. Det kommer fra Nordafrika og står på supermarkedets hylder med mel og ris. Det fås l en forkogt udgave, der kun skal dækkes med kogende vand eller suppe og stå i 2 minutter. Derpå røres smør i og det serveres.
Couscous er tillige navnet på en ret, som anvendes i hele Nordafrika, og hvor couscous indgår. Couscousgrynene blødgøres med skoldhed damp i en couscous- siere og serveres med sauce marga (Tunesien) tilberedt af kød, grønsager og stærk paprika, ofte indgår kikærter og okra. Harissa, en sauce lavet af stærk rød peber, olie, hvidløg, kommen m.m. serveres ofte til couscous.
-
Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5.0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 547 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Skal Danmark have nye sikre atomkraftværker?
Effektiv reklame - klik her