Logo

Varmrøget laks

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Laks røget ved høj temperatur 80-85ºC celcius. Konsistensen efter røgning minder om kogt og blød fisk. Modsat koldrøget fisk kan varmrøget ikke skæres i skiver. Holdbarheden er også yder begrænset. Kan anvendes i salater, forretter eller supper.
Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 1.302 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Fjern en reklame du ikke kan lide
Vi benytter cookies til at gøre din oplevelse af sitet så god som mulig. Ved at fortsætte med at bruge sitet accepterer du cookies.
Afstemning
Når du skal lave mad, hvad bruger du så?





Effektiv reklame - klik her