Logo

Sumak - Rhus coriaria

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Tørrede brunligrøde frø af frugt fra en middelhavsplante. Bruges meget i arabisk madlavning og i hele Mellemøsten (især Libanon) på grund af sin frugtagtige, sure smag, der anvendes på samme måde som eddike eller citron. Næsten enhver husholdning i Mellemøsten benytter disse frø der kan fås hele eller som brunligrødt pulver. Meget lidt anvendt i Vesten.
Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 0,0 (0 stemmer)
Siden er blevet set 868 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Vi benytter cookies til at gøre din oplevelse af sitet så god som mulig. Ved at fortsætte med at bruge sitet accepterer du cookies.