Logo

Sumac

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
I Mellemøsten vokser en lille vild busk med røde, syrlige bær. Når man tørrer bærrene, bliver de mørkerøde og bruges, som vi bruger eddike eller citronsaft. De gamle romere brugte Sumac før citronen blev almindelig. Selv anser vi det lille bær for vores måske mest spændende opdagelse, og vi har tænkt os at bruge det i fiskeretter, salater, kyllingeretter, eller når vi pensler brødet før bagningen.

I stedet for 1 tsk sumac kan der bruges citronskal, fx 3 stykker skåret med kartoffelskræller
Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 1.310 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Skal Danmark have nye sikre atomkraftværker?
Effektiv reklame - klik her