Logo

Spaghetti-græskar

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Curcurbita pepo var. medullosa
Spaghettigræskar, også kaldet spaghetti-squash, hører til græskarfamilien (Curcurbitaceae).

Spaghettigræskar er en oval til rund, glat frugt, der er gul-orange, når den er spisemoden. Frugtkødet er lyst eller svagt gulligt. Ved kogning bliver frugtkødet trevlet, så det kan trækkes fra hinanden til det ligner spaghetti. Smagen er meget neutral.

Spaghettigræskar koges og spises som spaghetti med fødteks. en krydret kødsauce.

Opbevaring og holdbarhed:
Spaghettigræskar opbevares bedst ved 10-13°C og 50-70 % relativ fugtighed, hvor de kan holde sig i 2-3 måneder.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 1.319 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Skal Danmark have nye sikre atomkraftværker?
Effektiv reklame - klik her