Logo

Sojaprodukter

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Sojabønnens betydning kan vanskeligt overvurderes. Den er for de fleste asiatere den vigtigste proteinkilde. Udover det høje proteinindhold (36% - 38%) indeholder sojabønnen meget jern (to gange mere end spinat) og vitaminerne A, B, D og E. På grund af de ernæringsmæssige kvaliteter og den store alsidighed bruges sojabønnen som råstof i mange produkter.

Tamari og Shoyu - traditionelle sojasaucer
Disse saucer, der fermenterer og modner i flere måneder i gamle træfade efter en århundredgammel metode, kan ikke sammenlignes med deres industrielle pendanter.
De giver retterne en delikat smag og forbedrer deres næringsværdi. Eftersom saucerne fermenterer på naturlig måde, styrker de også fordøjelsessafterne og stimulerer tarmfloraen.

Tamari fremstilles af ren soja. Den specielle smag passer fint til retter med kogte ceralier, grønsager, fisk osv.
Ingredienser: vand, øko-sojabønner, øko-hvede, koji (øko-soja, A. oryzae), havsalt.

Bio-Shoyu   er en sojasauce af soja og hvede. Med sin milde smag giver den et anderledes pift til salater, supper og dressings.
Ingredienser: vand, øko-søjabønner, øko-hvede koji (øko-hvede A. oryzae), havsalt.
Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 1.345 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvor tit spiser du oksekød til aftensmad?



Effektiv reklame - klik her