Logo

Skinke

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Udskæring fra svinets lår mellem knæ og hofteben, vægt svinger meget fra 4 til 10 kg. I fersk tilstand helsteges skinke med eller uden svær og ben. Sprængt og røget kommer skinke i handelen hele med ben. Røget skinke koges og glaseres evt. derefter fødteks. med sennep og brun farin. Landskinke er en længere saltet og røget skinke, som spises rå med bl.a. røræg eller friskkogte nye asparges. Saltningen og røgningen foretages på mangfoldige måder afhængigt af anvendelseform og lokal praksis.
Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 0,0 (0 stemmer)
Siden er blevet set 1.089 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Vi benytter cookies til at gøre din oplevelse af sitet så god som mulig. Ved at fortsætte med at bruge sitet accepterer du cookies.