Logo

Rosenkål - hovedkål

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Rosenkål er lige som grønkål bedst, når de har fået lidt frost. Smagen er trods deres størrelse ganske kraftig. Frugt, jordskokker og kastanjer passer godt sammen med blancherede eller bagte rosenkål og gerne med honning eller ahornsirup. Eller som råsalat, hvor rosenkålen er skåret i ultratynde skiver.
 
Andre typer hovedkål: spidskål, hvidkål, rødkål, savoykål
Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 1.294 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvor tit spiser du oksekød til aftensmad?



Effektiv reklame - klik her