Logo

Tunka-nødden

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
I Venezuela, Colombia og Brasilien vokser et træ, som kan blive 25 meter højt. Dets nødder rives og får en balsamisk duft, der minder om kamfer og bitter marcipan, med et stænk af vanilje. En spændende kollision mellem sødt og bittert, der passer til det euro-asiatiske køkken. God til desserter, grønsagspuréer og saucer til kalv og fjerkræ.
--
Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 1.398 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Når du spiser take-away, hvad er det så?






Effektiv reklame - klik her