Logo

Riseddike

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
gennemsigtig, gul, rød eller sort riseddike. Anvendes i dressinger, marinader, saucer, dip og risretter. Den klare eddike er skarp, mens den røde, sødlige eddike minder om balsamico. Den gule er rund og fyldig, og den sorte smager af karamel. Japansk riseddike er mildere end kinesisk.
Er grundet dens lave indhold af syre velegnet til madlavning. Som erstatning kan dog anvendes en mild hvidvinseddike. Især anvendt i thai-opskrifter.
Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 1.573 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvad tror du mest på?





Foreslå nyt svar
Effektiv reklame - klik her