Logo

Majs - sukkermajs

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Majs dyrkes nu også i Danmark. Man spiser de næsten modne frøkolber. Hvis kolberne købes med svøb (hylsterblade), bør man bøje dem til side og se om majskornene er veludviklede, men ikke for modne. De skal være svagt gyldne og ikke mørkegule. Majskolber kan også købes på dåse og som dybfrost.
Anvendelse: Svøb og "skæg" fjernes. Hele, kogte kolber serveres med smør. Kogte majskorn serveres til kødretter eller blandes i salater. Sæson: August-september.
Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 0,0 (0 stemmer)
Siden er blevet set 1.005 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Vi benytter cookies til at gøre din oplevelse af sitet så god som mulig. Ved at fortsætte med at bruge sitet accepterer du cookies.