Logo

Majs

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Majs stammer fra Amerika, hvor der allerede fandtes et par hundrede sorter, da Columbus kom dertil, og han tog majsfrø med tilbage til Europa. Mange af opskrifterne med majs kommer også derovrefra. Og takket være majsen kan man få lov at nyde noget så enkelt og godt som en tallerken cornflakes med mælk og jordbær. Eller nyplukkede, friske majskolber med smeltet smør og salt og friskkværnet, sort peber ...
Majs er en vigtig kornsort, og man dyrker forskellige sorter til hvert sit formål. Dette er den type, som vi spiser som hele kolber. En særlig sort dyrkes til fremstilling af majsmel og polenta, og en anden til tortillaer.
Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 1.402 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Har du prøvet Kviz.dk?
Effektiv reklame - klik her