Logo

Klaret smør og valle

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Klaret smør er smeltet, usaltet smør uden bundfald. Det er fremragende til at stege i, til pensling, til saucer etc.
Vallen, altså bundfaldet, indeholder smørrets "urenheder" og er årsag til, at kød branker, når det steges i almindeligt smør. Oftest kasseres denne valle, men den er fremragende sammen med smagsgivere til saucer som denne.
Klaret smør og valle kan opbevares et par uger på køl.

 

Klaret FEDT er smeltet, siet ok­sefedt.


 

Facebook
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 0,0 (0 stemmer)
Siden er blevet set 1.061 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.
1311119-02-2021 05:44:48 olivro
Nams nams

Vi benytter cookies til at gøre din oplevelse af sitet så god som mulig. Ved at fortsætte med at bruge sitet accepterer du cookies.