Logo

Grønne asparges

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Den danske sæson for asparges er maj og juni, men der importeres asparges fra andre lande i perioden fra april til juli-august. Grønne asparges skal ikke skrælles, kun den nederste træede del af stilken skæres bort. De skal ikke koge mere end 5-10 min. alt efter størrelse, de må gerne have et let bid. Nyd de friskkogte asparges med smør, hollandaisesauce eller en olie-eddike marinade.
Friske, grønne asparges kan også anvendes rå i salater. Grønne asparges vokser - i modsætning til hvide asparges - over jorden og skæres af, når de har opnået en passende størrelse. Grønne asparges kan fryses.
Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 1.263 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvor tit spiser du oksekød til aftensmad?



Effektiv reklame - klik her