Logo

Johannesbrød

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Er de tørrede frugter af karobtræet der bl.a. vokser i landene omkring Middelhavet. Johannesbrød er meget sukker og proteinrigt og navnet er givet frugten fordi Johannes døberen levede af denne frugt da han var i ørkenen. I dag bruges johannesbrød mest som dyrefoder. Kernerne blev i gamle dage brugt som vægtenhed 1 karat og johanneskernemel har betegnelsen E 410 i levnedsmiddelindustrien hvor den bruges som stabilisator og fortykningsmiddel. Indgår i desserter, fiskevarer grøntkonserves, kryddersaucer og spædbørnemad.
Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 0,0 (0 stemmer)
Siden er blevet set 903 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Vi benytter cookies til at gøre din oplevelse af sitet så god som mulig. Ved at fortsætte med at bruge sitet accepterer du cookies.