Logo

Jasminris

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Foretrækkes i Indokina. Klæbrig med karakteristisk duft af våde sokker.

Thailandske hvide, langkornede og polerede ris, der klæber let sammen efter kogning. Den foretrukne sort i Thailand og Sydøstasien, hvor den indgår i mange klassiske retter. Også fremragende til mange vestlige risretter.
Kan købes: i supermarkeder, asiatiske fødevareforretninger og delikatesseforretninger. Tilberedning: koges i 12-15 min.. (25 min. hvis de koges i en dobbeltgryde) - eller følg anvisningerne på emballagen. Absorberingseller afdrypningsmetoden, dobbeltgryde, riskoger eller mikrobølgeovn - se: Tilberedning af ris.
Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 1.162 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvor tit spiser du oksekød til aftensmad?



Effektiv reklame - klik her