Logo

Havekørvel

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook
Havekørvel (Anthriscus cerefolium) er en etårig letsående krydderurt der smager af anis. Den franske madekspert Escoffier har udtalt at kørvel var den vigtigste krydderurt af alle. Den indgår i krydderblandingen fines herbes. Brug de friske blade som pynt på smørrebrød. Lav kolde sommersupper med friske blade. Kog kørvel til stuvninger ligesom grønkål og spinat. Havekørvel fås hele året som dybfrostvare.
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 0,0 (0 stemmer)
Siden er blevet set 410 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Anciennekogt lam eller kalv i supremesauce med Andalouse, garniture med tilsætning af tomatpuré

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Fortæl dine venner om os