Logo

Feijoa - ananasguava

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Feijoa er i familie med guava, og den kaldes også for ananasguava. Den har en svag jord­bærsmag, og det gule frugtkød er blødt geleagtigt med spiselige kerner. Man kan skære den midt over og spise den direkte af den mørkegrønne skal, ligesom man spiser en kiwi.
Feijoa kommer oprindeligt fra Sydame­rika, men dyrkes nu også i New Zealand.
Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 0,0 (0 stemmer)
Siden er blevet set 1.052 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Vi benytter cookies til at gøre din oplevelse af sitet så god som mulig. Ved at fortsætte med at bruge sitet accepterer du cookies.