Logo

Destillerede eddiker og spriteddiker

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Disse bruge hovedsagelig til industrielt fremstilling af syltetøj, marmelader og saucer.
Enhver eddike kan destilleres, med det er som regel malteddiker der anvendes.
Smagen er mindre gennemtrængende end ikke destillerede eddiker, og er derfor ideel når man i syltede ting ønsker en mildere smag.
Sprit eddiker har et højt eddikesyre indhold (10-13 %) og har en utrolig skarp smag.
Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 0,0 (0 stemmer)
Siden er blevet set 939 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Vi benytter cookies til at gøre din oplevelse af sitet så god som mulig. Ved at fortsætte med at bruge sitet accepterer du cookies.