Logo

Dessertris, italienske

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Hvide runde og polerede ris; giver en blød, klæbrig konsistens.
Anvendes i modsætning til de fleste andre rissorter hovedsagelig til desserter. Risene. der har en fin og sart smag. kombineres gerne med æg og mælkeprodukter. De er billige. men kan forvandles til de mest elegante desserter. (Og faktisk kan de også fint anvendes til sushi. hvis du ikke kan skaffe de noget dyrere japanske sushiris).
Kan købes: i supermarkeder. købmands- og visse helsekost- og delikatesseforretninger. Tilberedning: skal koge i ca. 15 min. (på emballagen angives ofte en længere kogetid. så væsken kan nå at fordampe. og smagen samle sig. og - hvis risene tilberedes i ovn så der kan dannes en sprød. gylden skorpe).
Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 0,0 (0 stemmer)
Siden er blevet set 1.044 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Vi benytter cookies til at gøre din oplevelse af sitet så god som mulig. Ved at fortsætte med at bruge sitet accepterer du cookies.