Logo

Brie - ost

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook
Oprindelig fra Frankrig. Fremstilles nu i mange europæiske og amerikanske lande. En blød hvidskimmelost. Navnet stammer fra provinsen Le Brie i Marnedalen umiddelbart øst for Paris. Hovedbyen er Meaux, deraf navnet "Le Brie de Meaux ferrnier", der er den franske "Bondebrie".
Andre Brie-typer er "Brie de Melun", "Brie de Montereau" og "Brie facon Coulommiers" eller blot Coulommiers. Alle er flade, cylindriske (tærteform). Vægt 0,452;5 kg, 40-50%.
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 0,0 (0 stemmer)
Siden er blevet set 448 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Fortæl dine venner om os