Logo

Markchampignon

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
En dejlig svamp som vokser på enge, i plæner og på marker. En meget almindelig svamp og ej sjælden. Hatten er hvid, først halvkugleformet, sidenhen hvælvet til udbredt. Lamellerne er rosa, sidenhen purpurbrune og mod enden af svampens levetid helt sorte og lettere svampede.
Kulinarisk:
Velegnet i fødteks. postejer, eller ristet og serveret sammen med omeletter. Kan også tilberedes som champignonsuppe eller som flødestuvede champignon. En udmærket spisesvamp, med store og varierende anvendelsesmuligheder.
Tips: Kan spises rå og anvendes som de dyrkede champignonger, De køber hos købmanden eller grønthandleren.
Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 1.365 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken stærk øl smager bedst?
Foreslå nyt svar
Effektiv reklame - klik her