Logo

Brændenælde

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
De friske, lyse topskud af brændenælder kan anvendes på samme vis som fødteks. spinat og syre.
Brændenælder kan koges, stuves, bruges til suppe og til urtete.
Meget velegnet som purésauce til fiskeretter.

Nælder - brændenælder har sæson tidligt på foråret, hvor de spæde skud har en fin smag. De er rige på vitaminer og mineraler.
Anvendelse: Til suppe og stuvninger.
Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 623 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Har du prøvet Kviz.dk?



Effektiv reklame - klik her