Logo

Hytteost - ost

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Danmark. Benævnelse for "Dansk cottage cheese", ca. 20% fedtindhold.
Bliver fremstillet af lavpasteuriseret skummetmælk, der syrnes. Efter koagulationen skæres den. Ostekornene opvarmes til en bestemt temperatur og herefter aftappes vallen. Tilbage er ostekornene, der tilsættes fløde. Hytteosten er nu klar til aftapning i bæger. Hytteost fremstilles naturel og med frugt og grønsager.
Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 1.324 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Når du skal lave mad, hvad bruger du så?
Effektiv reklame - klik her