Logo

Shoyu

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Økologisk hvede Soya sauce eller Soy er en perfekt smagsgiver til vegetarretter, supper, saucer, marinader og dressing. Shoyu saucen fremstilles af 100 % rene produkter - rart når det er koncentrat. Først vaskes soyabønnen og ligges i blød i tønder, hvor den også koges. Så ristes hveden, som knuses og tilsættes. Derfra formes en fast blok som drysses med Aspergillus Oryzae - en lille svamp som giver de nødvendige enzymer til gæringsprocessen i et Muro - et rum med kontrolleret klima. Efter 2 dage er blokken blevet blevet til Koji, som mixes med vand og havsalt. Herefter modnes saucen i 6 - 8 måneder før den er klar til at komme på flaske.
Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 1.530 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken stærk øl smager bedst?
Foreslå nyt svar
Effektiv reklame - klik her