Logo

Loquat

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Loquat kaldes også japansk mispel og tilhører æble- og pærefamilien, hvilket er usædvanligt for en subtropisk plante. Den hører hjemme i Kina og det sydlige Japan.
Loquat dufter godt og har et orangegult eller hvidt frugtkød med brune, uspiselige kerner. Frugten er moden, når den begynder at få brune pletter på skallen. Også skallen kan spises, og loquat er velegnet til at blande med andre frugter i en salat eller stegt i wok med ristet kokos og limesaft til.
Hvis man laver syltetøj, gele eller chutney af frugten, kan man godt lade kernerne koge med, da de giver en god smag af bitre mand­ler.
Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 478 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Når du skal lave mad, hvad bruger du så?
Effektiv reklame - klik her