Logo

Kænguru

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Macropus spp. Australsk hoppedyr med stor hale. Kan fint spises, men helst godt krydret.
Det møre kød fra kænguruen er magert med en delikat smag.
Hver del af dyret kan spises fra hovedet til halen. Som med alt kød med lavt fedtindhold, er det bedst at tilberede kængurukød rødt eller medium. Hvis det får mere, bliver kødet tørt. Steg det på pande, på barbecue, i ovn og i gryde eller dybsteg det.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 1.372 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvor tit spiser du fisk til aftensmad?
Effektiv reklame - klik her