Logo

Consommé

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
stærk, klar bouillon/suppe af kød, fisk, skaldyr, bløddyr, svampe eller grønsager. Serveres varm eller kold. Consommé tilsættes alle former for mindre ingredienser som ovenfor nævnt.

Consommé à la Célestine, bouillon med pandekager skåret i strimler.
Consommé à la Colbert, klar bouillon med grønsager og pocherede æg.
Consommé à la jardinière, klar bouillon med grønsager.
Consommé à la julienne, bouillon med grønsager skåret i fine strimler.
Consommé à la princesse, bouillon med asparges og grønærter.
Consommé à la royale, klar bouillon med æggestand.
Consommé à la l'italienne, klar bouillon med vermicelli (en art nudler).
Consommé aux quatre filets, klar bouillon med tunge, trøffel, gulerod og champignon.
Consommé aux trois filets, klar bouillon med tunge, trøffel og champignon.
Consommé mimosa, klar bouillon med pure af mosede æggeblommer etc.
Consommé printanier, klar forårssuppe (dvs. med spæde grønsager).
Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 594 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken stærk øl smager bedst?
Foreslå nyt svar
Effektiv reklame - klik her