Logo

Ras el hanout

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
et marokkansk krydderi, der evt. kan erstattes af lidt stødt kanel, spidskommen og fennikelfrø. Det er svært at købe en gad ras el hanout, men man kan selv lave en hurtig version:
 
1 1/2 tsk. stødt peber
1 tsk. stødt ingefær
1 tsk. stødt kommen
1 tsk. stødt kanel
1 tsk. stødt kori­ander
1/4 tsk. stødt muskatnød
1/4 tsk. stødt stærk chili
4 stødte kardemommefrø
4 stødte laur­bær
1 knsp. ægte safran - eller 1/2 tsk. gurkemeje
 
Bland alle ingredienser godt og opbevar dem i et tæt­sluttende krydderiglas.
Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 4.898 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Når du spiser take-away, hvad er det så?






Effektiv reklame - klik her